1%-os támogatás az iskolának

A közhasznú Pannonhalmi Bencés Gimnázium Alapítvány számlájára a tavalyi 1%-os rendelkezésekből 6.642.591 Ft folyt be. Köszönjük! Az Alapítvány idén is hálásan fogadja e felajánlásokat. Adószámunk: 18535741-1-08. A rendelkező nyilatkozat letölthető itt.

Adóbevallásának elkészítésekor 2011-ben Önnek ismét lehetősége nyílik arra, hogy adója 1 %-ával egy közhasznú társadalmi szervezetet támogasson. Alapítványunk a felajánlásokat a Gimnázium alábbi célkitűzéseinek támogatására használja fel:

1. A Gimnázium szociális ösztöndíjalapjának bővítése, közösségének további gazdagítása olyan szociálisan rászoruló fiatalok támogatásával, akik pusztán saját erejükből vagy szüleik segítségével nem, vagy csak igen nagy nehézségek árán tudnának részt venni középiskolai tanulmányokban.

2. A Gimnázium tanulmányi ösztöndíjalapjának létrehozása, melynek célja a tehetség-gondozás, a kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő és a gimnáziumunk közösségi életében is példamutató diákok támogatása

Tisztelettel kérjük, hogy személyi jövedelemadója első 1 %-ával iskolánkat támogassa! Felajánlását a Pannonhalmi Bencés Gimnázium és Kollégium tanárainak és diákjainak nevében hálásan köszönjük!

 

Pannonhalmi Bencés Gimnázium Alapítvány