Megközelíthetőség

Apátság és környéke térkép (pdf)

A Főapátság könnyen elérhető saját járművel és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

Közúton

Budapest, Hegyeshalom, Győr felől az M1-es körgyűrűről a Veszprém felé vezető 82-es úton (külön tábla is jelzi Pannonhalmát az autópályán). A Balaton felől Veszprémen keresztül szintén a 82. számú főúton. Székesfehérvár felől a 81. számú útról a Kisbér-Mezőörs útvonalon.

Parkolási lehetőségek

Az apátsági látogatásra érkező vendégeknek - személygépkocsik és buszok részére - parkolási lehetőséget a Viator Étterem és Borbár melletti parkolóban biztosítunk. A pincészet kóstolóteraszára látogató vendégek a Viator Étteremnél vagy a levendulás alatt, a biomassza fűtőmű megtekintésére érkezők a levendulás alatt, a fűtőmű előtt parkolhatnak. További információt a (96) 570 191-es telefonszámon vagy az info@osb.hu e-mail címen kaphat.

Menetrend szerinti autóbuszjárat


A buszok Győrből, az autóbusz-pályaudvarról indulnak minden nap 8.00, 10.15 és 12.00 órakor és vasárnap és ünnepnapokon 14.10-kor is Pannonhalmi Főapátság (Vár főkapu) végállomással, valamint több járat van, amelyik a városba visz csak, de kb. negyedórás sétával innen is megközelíthető az Apátság.

Vasúton

A Győrből Veszprémbe (Bakonyszentlászlóra ill. Zircre) induló szerelvények érintik Pannonhalma állomását. A vasútállomástól mintegy két kilométeres séta a monostor.

Menetrendek a weben

Vonat

Busz

 

Letölthető menetrend:

Budapest - Győr - Pannonhalma viszonylat összesített vonat- és busz-menetrendje (pdf)