Általános cikkek

III. Pannonhalmi Vezetői Konferencia

Pannonhalma egy másik dimenzió: az is hazamegy, aki először téved oda…” – így jellemezte az ezeréves monostorral való kapcsolatát Keller András hegedűművész, a Concerto Budapest művészeti vezetője.


Lassan egy éve, a Szent Márton-év kezdetén tartottuk meg hagyományos vezetői konferenciánkat. A jubileumi év lezárása előtt örömmel értesítjük, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is megszervezzük a könyvbemutatóval és szakmai kiállítással összekötött Pannonhalmi Vezetői Konferenciát.
A konferencia időpontja: 2016. október 20. csütörtök – október 21. péntek. (A konferencia csak az egyik napon is látogatható.)


Az idei konferencia témája a Szent Márton-év jelmondata: „Közösségben vagyunk.”


Díszvendégünk Enzo Bianchi szerzetes, aki a nyugati monasztikus lelkiség egyik leghitelesebb képviselője. Előadóink között köszönthetjük továbbá Pál Ferenc atyát, Thoma Anita és László református lelkészházaspárt és Dr. Ferenczi Andrea pszichológus mediátort is.
A szakmai programok javarészt a munkahelyi közösségek problémáit érintik; foglalkozunk a csapaton belüli rivalizálás, a kirekesztés, a munkahelyi terror (mobbing, sobbing) témájával és a virtuális közösségek szerepével.


Tavalyi konferenciánkhoz hasonlóan lehetőséget biztosítunk szakmai kiállításra, továbbá kerekasztal-beszélgetéseken, előadásokon és kötetlen formában az egyéb programok során találkozhatnak pannonhalmi bencés és világi kollégáinkkal is.

 

A konferencia hivatalos honlapja a www.szentmartonev.hu/vk oldal, ahol folyamatosan frissülő információkat talál. A konferencia hivatalos eseménye a https://www.facebook.com/events/1758113434437553/ címen érhető el.


Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal a vezetoikonferencia@osb.hu email címen illetve a + 36 96 570 220 telefonszámon.

HR konferencia 2014