Szerzetesek - Aktualitások

Szent Benedek atyánk nyári ünnepe

Bencés közösségünk július 11-én ünnepli Szent Benedek, Európa védőszentjének ünnepét. Hagyományosan ez oblátus testvéreink beöltözésének és fogadalmának napja is. A napirend az alábbiakban olvasható.

Tovább

Fitnesz lelkigyakorlat fiataloknak

A Pannonhalmi Főapátság fitnesz lelkigyakorlatot hirdet 18-30 éves fiúknak és lányoknak 2018. július 16-19. között. Fitnesz és bencés spiritualitás, intenzív mozgás és elcsendesedés a Szentírással, bencés szerzetesek és edzők. Szeretettel várunk!

Tovább

Kenyértörésre jutni - Liturgikus tanulmányi napok Pannonhalmán

A Pannonhalmi Főapátság szerzetesközössége 2018. augusztus 2-5. között nyári képzést hirdet az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus jegyében. Részletek alább. Frissítve!

Tovább

Spirituális kísérés - Kurzus a főapátságban

A Pannonhalmi Főapátság spirituális kísérés kurzust hirdet 2018 nyarán, amelynek vezetője Dr. Palotai Gabriella pszichiáter és Bokros Márk bencés. Részletek alább.

Tovább

Lelkigyakorlatok 2018

Bencés szerzetesközösségünk nagy szeretettel várja pannonhalmi lelkigyakorlataira azokat, akik a "Kibékülés 2018" évében elcsendesedést, elmélyülést és kibékülést keresnek. A spirituális kínálatunk az alábbiakban olvasható.

Tovább

Hívek könyörgése

A vasárnapi konventmiséken elhangzó hívek könyörgése az alábbiakban olvasható.

Tovább