Nyílt nap a Biomassza fűtőműben

Pannonhalmi Főapátság
(Biomassza fűtőmű)

2013. március 02. (14:00) - 02. (16:00)

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az európai állampolgárok éve alkalmából elindította az Uniós Fejlesztések nyílt napja – séta a kulisszák mögött elnevezésű programját. Célunk az, hogy megmutassuk, az európai uniós tagság mennyi mindennel járult hozzá a környezettudatossághoz.

A programsorozathoz a Pannonhalmi Főapátság is csatlakozott, így a nyílt napon a látogatók betekintést nyerhetnek az uniós támogatásból megvalósult újításokba. Az érdeklődők reggel 14 órától 16 óráig ingyenesen járhatják be a főapátság biomassza fűtőművét és a gyógynövényes kertet. A bejárás során a tradicionális bencés környezettudatosságról, a fűtőmű gazdaságosságáról, megtérüléséről, valamint a kert történetéről is hallhatnak információkat. A vezetést követően a látogatók egy kvízt tölthetnek ki, a helyes választ adók között apátsági belépőt, valamint egyéb bajándékokat sorsolunk ki.

A programmal kapcsolatos további részletekért kérjük, hogy látogasson el www.ujszechenyiterv.gov.hu honlapra. Szeretettel várunk mindenkit a Pannonhalmi Főapátságban (Pannonhalma, Vár 1.), március 2-án 14 órától!

 

Letölthető dokumentum:

Meghívó (pdf)

Az esemény helyszíne /Pannonhalmi Főapátság/