Zolbert nagykoncert

Pannonhalma Főapátság
(Díszterem)

2017. szeptember 27. (20:00) - 27. (21:30)

Zolbert a smooth jazz műfaj hazai nagykövete, többszörös díjnyertes előadó. “Frappé” című dalával 2013-ban megnyerte a Zuglói Smooth Jazz Klub által szervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját. 2014-ben pedig a 90.9 Jazzy Rádió, VII. Jazzy Jazz Dalversenyének fődíjasa lett “Friendship” című szerzeményével, mely a szakmai zsűri döntése alapján a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte. Szintén 2014-ben, zenésztársaival a VeszprémFest nagyszínpadán lépett fel a világhírű The Brand New Heavies előzenekaraként. Dalait rendszeresen játsszák az Egyesült Államok smooth jazz rádiói.

A művész egy exkluzív nagykoncertettel tér vissza Pannonhalmára, ahol egy 10 fős nagyzenekarral adja elő két nagylemezének legismertebb és legsikeresebb dalait, melyhez egy exkluzív élő koncertfelvétel (hang és kép) is társul, a Bencés Gimnázium tökéletes akusztikájú, különleges dísztermében.
A jazz, soul és funk stílusok által ihletett modern kompozícióktól, a pozitív és lendületes dalokon keresztül, egészen az érzelmes balladákig változatos és szórakoztató repertoár és élőzenei élmény lesz hallható.

Közreműködnek:
Zolbert – szoprán-, alt- és tenorszaxofon
Tóth Marcell – zongora
Riskó Tibor – gitár
Kovács Gergő – basszusgitár
Nagy Zsolt – dob
Markos Miklós – ütőhangszerek
Bille Gergő – trombita
Csapó Krisztián – harsona
Stencli Tamás – szaxofon
Horváth János – billentyűs hangszerek

Jegytípusok:
- koncertjegy: 3000 Ft
- koncert + vacsorajegy: 9500 Ft

Kapunyitás: 19:30, koncertkezdés: 20:00

A vacsorajegy a koncerthelyszíntől mindössze 400 méterre található Viator étterembe szól, ahol egy különleges, előre összeállított menüsort kínálunk azoknak a látogatóinknak, akik egy hangulatos vacsorával szeretnék kiegészíteni a koncertélményt.

A menü:
Házi sertésrilette savanyított zöldségekkel, dijoni mustáros hagymával és ropogós kenyérrel
Omlós-ropogós kacsacomb gratinírozott burgonyával és sült almával
Zsályás-körtés szelet

A kapunyitás és koncertkezdés idejére való tekintettel kérjük tisztelettel a vacsorajeggyel rendelkező vendégeket, hogy legkésőbb 18.00 órára szíveskedjenek az étterembe érkezni.
Amennyiben a vacsorajegy vásárlásánál a vevő másként nem rendelkezik, az asztalfoglalás a vásárláskor megadott név és darabszám alapján kerül bejegyzésre.

A koncertre a jegyek limitált számban állnak rendelkezésre és elővételben válthatók meg!
A koncertről képfelvétel készül. A koncertjegy megvásárlásával a Látogató hozzájárul, hogy mint a koncert résztvevőjéről videofelvétel vagy fotó készülhet.

További információ, jegyváltás:

tixa.hu

TriCollis Foglalási Központ
Tel.: (+36 96) 570 191
E-mail: info@osb.huTovábbi információk a művészről és a produkcióról:
https://www.zolbertmusic.com/
https://www.facebook.com/zolbertmusic/
https://www.instagram.com/zolbertmusic/
https://www.youtube.com/ZolbertMusic
A koncert hivatalos Facebook-eseménye itt.

Az esemény helyszíne /Pannonhalma Főapátság/